Home Beste stad om te beleggen in vastgoed is nu …

Beste stad om te beleggen in vastgoed is nu …

Vlaardingen overtreft Rotterdam en staat sinds 2016 weer op de eerste plaats als hoogste rendement voor vastgoedbeleggers.

Vlaardingen, Schiedam en Maastricht vormen samen de top-3 best renderende steden als het gaat om de aankoop van vastgoed voor verhuur. Dat blijkt uit onderzoek van de Nederlandse huizenmarkt door Vastgoedtool.com. Rotterdam die in 2017 nog op de eerste plaats stond, is weggezakt naar plaats 11. Volgens initiatiefnemer Erik de Voogd, komt dat doordat meerdere vastgoedbeleggers uit andere grotere steden nu ook Rotterdam hebben ontdekt.

Steden als Amsterdam (63ste), Den Haag (22e) en Utrecht (49ste) komen al enkele jaren niet meer in de top 10 voor.

De volledige lijst aanvragen vastgoedbeleggingen Nederland

Bovenstaande uitkomst is op basis van 80.000 woningen die te huur of te koop werden aangeboden in de periode 2018/2019. Met een bewoonbaar oppervlakte tussen de 50 en 100m2.

De Vastgoedtool is een gratis hulpmiddel voor vastgoedbeleggers en verzamelde online afgelopen 5 jaar de data van meer dan 650.000 woningen. Door een unieke algoritmes en de big data, geeft de tool antwoorden op vragen als: wat is de beste vastgoedbelegging en voor hoeveel kan ik deze verhuren.

De complete lijst van Nederland 

Ontvangt u graag de complete lijst van Nederland, vraag deze dan hier gratis aan. Lijst beste vastgoedbeleggingen Nederland