Bereken uw verhuurprijs

Met enkel uw postcode en huisnummer.

Naar de gratis tool

De beste investering op de beste locaties

Ga met de Vastgoedtool op zoek naar de beste investering. Gebruik de kaart en zoek op stad, wijk en straat. Via uitgebreide filters komt u tot wat u zoekt.

Aan de slag met de gratis tool

De beste prijs

Welke huur kunt u rekenen? Door gelijkwaardige appartementen in onze database te vergelijken op oppervlakte, aantal slaapkamers, straat, wijk en plaats, komen we tot de beste en meest reële prijs.

Snel verhuren

In tien dagen of een halfjaar? Via een slim algoritme stellen we vast hoe snel u ongeveer het appartement verhuurt.

Rekenen op rendement

Op basis van gelijkwaardige appartementen en de mogelijke huurprijs geven we een indicatie van het te behalen rendement.

De G80

Van Den Helder tot Maastricht en van Rotterdam tot Enschede. Dagelijks scannen wij internet op appartementen die te koop staan in de tachtig grootste steden van Nederland. Momenteel staan er meer dan 20.000 appartementen te koop waarvan de tool op basis van big data het rendement heeft bepaald.

Erik de Voogd

Waarom de Vastgoedtool

Erik de Voogd

In welke plaats, wijk of straat kan ik het beste een appartement kopen? Met welke oppervlakte en hoeveel slaapkamers? Welke huur kan ik het best rekenen en hoe snel is het dan verhuurd? Op de vragen die ik had als belegger, geeft de Vastgoedtool nu het antwoord.

Sturen op rendement

De Vastgoedtool is een hulpmiddel voor investeerders in appartementen voor verhuur. Het hart van de tool: slimme en unieke algoritmes en ruim 4 jaar aan data van meer dan 650.000 woningen. Denk aan huurprijzen, oppervlakte, aantal slaapkamers, geografische kenmerken, snelheid van verhuur en vele andere variabelen. Met behulp van deze data bouwde ik een vastgoedportefeuille op met een bruto rendement van 8%.

Rotterdam winnaar onderzoek beste beleggingsplaats van Nederland

Rotterdam heeft de koppositie overgenomen van Vlaardingen als het gaat om het hoogste rendement op vastgoedbeleggingen. Het gemiddelde rendement bedraagt 8,43%. Dit blijkt uit onderzoek van de Nederlandse huizenmarkt door Vastgoedtool.com. Rotterdam stond vorig jaar nog op een 16 e plek. Waarom is Rotterdam de beste plaats voor een vastgoedbelegging en waar staan de andere steden? Bekijk hier de verdere uitslag van het onderzoek: beste vastgoedbelegging

Vastgoed beleggingspanden onderzoek

Iedere week presenteert de Vastgoedtool een top 10 van straten, waar men het beste iets kan kopen voor de verhuur. Deze week onderzochten we de mogelijkheden van beleggingsvastgoed Spijkenisse.

Beleggingspand gevonden

Assets.nl kan u ondersteunen met het vinden van de juiste Beleggingspand hypotheek Assets werkt samen met alle bekende hypotheekverstrekkers. Waar wacht u nog op.

Aan de slag met de gratis tools

Start hier

Huurprijs berekenen

De huurprijs heeft invloed op het rendement en de snelheid waarmee u het appartement kunt gaan verhuren. Een heel belangrijke factor, maar lastig te bepalen. De Vastgoedtool helpt u met het berekenen van uw huurprijs.

Bereken mijn huurprijs

Vastgoed financieren

Het financieren van beleggingsvastgoed werkt anders dan het verkrijgen van een hypotheek voor een privé woning. De vastgoedtool kent deze waarderings- en financieringsregels van beleggingspand hypotheken.

Vastgoedfinanciering

Hoeveel kan ik lenen?

U heeft een mooie belegging gevonden en overweegt deze gedeeltelijk te gaan financieren. Hoeveel u kunt financieren is afhankelijk van vele factoren. Als een bank aangeeft 70% van de waarde te willen financieren, dan heeft men het niet over de waarde waarvoor u het op Funda heeft gevonden. Banken rekenen op basis van waarde in verhuurde staat. Deze wordt door een speciale vastgoedtaxateur vastgesteld. U kunt nu via de Vastgoedtool op basis van uw maandhuur uitrekenen hoeveel u kunt lenen.

Bereken wat u kunt lenen

Zoekt u nog meer data? Of heeft u ideeën voor de tool? Neem contact met me op!

erik@vastgoedtool.com 070-2055760