Gratis tools voor vastgoedbeleggers

Ga op zoek naar de beste investering.

Direct inschrijven
Erik de Voogd

Over Vastgoedtool

Erik de Voogd

In welke plaats, wijk of straat kan ik het beste een appartement kopen? Met welke oppervlakte en hoeveel slaapkamers? Welke huur kan ik het best rekenen en hoe snel is het dan verhuurd? Op de vragen die ik had als belegger, geeft de Vastgoedtool nu het antwoord.

Sturen op rendement

De Vastgoedtool is een hulpmiddel voor investeerders in appartementen voor verhuur. Het hart van de tool: slimme en unieke algoritmes en ruim vier jaar aan data van meer dan 650.000 woningen. Denk aan huurprijzen, oppervlakte, aantal slaapkamers, geografische kenmerken, snelheid van verhuur en vele andere variabelen. Met behulp van deze data bouwde ik een vastgoedportefeuille op met een bruto rendement van 8%.

Vlaardingen overtreft Rotterdam en staat sinds 2016 weer op de eerste plaats als hoogste rendement voor vastgoedbeleggers

Vlaardingen, Schiedam en Maastricht vormen samen de top-3 best renderende steden als het gaat om de aankoop van vastgoed voor verhuur. Dat blijkt uit onderzoek van de Nederlandse huizenmarkt door Vastgoedtool.com. Rotterdam die in 2017 nog op de eerste plaats stond, is weggezakt naar plaats 11. Volgens initiatiefnemer Erik de Voogd, komt dat doordat meerdere vastgoedbeleggers uit andere grotere steden nu ook Rotterdam hebben ontdekt. Steden als Amsterdam (63ste), Den Haag (22e) en Utrecht (49ste) komen al enkele jaren niet meer in de top 10 voor. Bekijk hier de verdere uitslag van het onderzoek: beste vastgoedbelegging

Vastgoed beleggingspanden onderzoek

Iedere week presenteert de Vastgoedtool een top 10 van straten, waar men het beste iets kan kopen voor de verhuur. Deze week onderzochten we de mogelijkheden van beleggingsvastgoed Spijkenisse.

Beleggingspand gevonden

Assets.nl kan u ondersteunen met het vinden van de juiste Beleggingspand hypotheek Assets werkt samen met alle bekende hypotheekverstrekkers. Waar wacht u nog op.

Aan de slag met de gratis tools

Start hier

Huurprijs berekenen

De huurprijs heeft invloed op het rendement en de snelheid waarmee u het appartement kunt gaan verhuren. Een heel belangrijke factor, maar lastig te bepalen. De Vastgoedtool helpt u met het berekenen van uw huurprijs.

Bereken mijn huurprijs

Vastgoed financieren

Het financieren van beleggingsvastgoed werkt anders dan het verkrijgen van een hypotheek voor een privé woning. De vastgoedtool kent deze waarderings- en financieringsregels van beleggingspand hypotheken.

Vastgoedfinanciering

Hoeveel kan ik lenen?

U heeft een mooie belegging gevonden en overweegt deze gedeeltelijk te gaan financieren. Hoeveel u kunt financieren is afhankelijk van vele factoren. U kunt nu via de Vastgoedtool op basis van uw maandhuur uitrekenen hoeveel u kunt lenen.

Bereken wat u kunt lenen

Zoekt u nog meer data? Of heeft u ideeën voor de tool? Neem contact met me op!

erik@vastgoedtool.com 070-2055760