Home Vastgoedbeheer software

Vastgoedbeheer software

Vastgoedbeheer software
Gebruik gratis onze vastgoedbeheer software voor uw vastgoed administratie

Gratis vastgoedbeheer software

Het beheer van uw vastgoed is van uiterst belang. Het vereist veel werk en is vaak tijdrovender dan u lief is. Om dit probleem op te lossen bieden wij binnenkort gratis vastgoedbeheer software aan waarmee uw huuradministratie makkelijker wordt. Met dit boekhoudsysteem kan u op een zeer eenvoudige en volledig geautomatiseerde manier de huur van maximaal 500 panden snel regelen om uw vastgoedbelegging te vergemakkelijken. Of u nu maar één pand of honderden panden beheerd iedereen heeft een huuradministratie systeem nodig en daarom zal deze tool nuttig zijn om te gebruiken.

Het dashboard dat wij hebben gecreëerd is gebouwd in Microsoft Excel en geeft u een inzichtelijke blik op uw portefeuille. Met dit boekhoudprogramma heeft u een overzicht van wat de maandelijkse huurstroom is zodat u kan bijhouden wie reeds de huur heeft betaald. Hierdoor wordt het makkelijker om huurders continue in de gaten te houden. Bovendien wordt het ook mogelijk om in het dashboard te controleren of er binnenkort huurcontracten van uw panden aflopen zodat u op zoek kan gaan naar nieuwe huurders of de huidige contracten verlengt. Het dashboard is ingedeeld in maanden waardoor het zeer duidelijk en simpel is om te gebruiken. Ga binnenkort aan de slag met deze software. Het enige dat u dient te doen is het invullen van uw panden, huurders en betalingen om snel een overzichtelijk dashboard aan te maken. In de applicatie kan u handmatig betalingen invoeren, of uw bankafschriften kunnen ingelezen worden voor de banken ABN Amro, ING en Rabobank.

Door gebruik te maken van onze software wordt het managen en de boekhouding van uw vastgoed efficiënter. Het zal u minder tijd kosten zodat u zich onbezorgd kan richten op andere aspecten van het beheren van uw panden. Moest u verdere vragen hebben over deze vastgoedbeheer software mail ons op:

Bestel hier alvast uw gratis software